Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

SOL·LICITUT D'INSCRIPCIÓ
Casal d'estiu d'Altafulla 2022

  Aquest Estiu Gaia ve amb moltes ganes de gaudir amb tots els amics i amigues d'Altafulla! Desprès de presentar-nos un tastet al Casal de Setmana Santa, torna amb mil i una aventures a la natura! 🏐🪁🎭🎨🎼 Jocs, dinàmiques, excursions, manualitats, esports no competitius, sortides a la piscina, a la platja, nit de casal, gestió emocional, activitats d'arts escèniques, mùsicals i plàstiques. 🍐🍎🍉🍌 Fomentant els hàbits saludables, per una vida equilibrada tant fisic com mentalment. 📌LLoc del Casal: Escola La Portalada d'Altafulla. ⚠️REUNIÓ INFORMATIVA PER A FAMILIES: DIA 18 DE MAIG A LES 17H ( PIJ ALTAFULLA)

  ⏰Del 27 de juny al 5 d'agost. De 9 a 13h. Amb servei d'acollida de 8 a 9h i menjador de carmanyola de 13 a 15h.

  ⚠️Per infants que han cursat aquest any els cursos de P3 a 6é. Descompte per empadronats al municipi de 10€ per inscrit/a. ⚠️ Si la inscripció es queda enviant informació, prova d'enviar únicament les dades, sense documentació ( més tard rebrás un mail amb un link on podràs adjuntar-la)

  Assistent

  (dd/mm/aaaa)

  Tutor

  Altre tutor (no és obligatori)

  Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats complementàries que es realitzaran, incloent les sortides del municipi. Es declara coneixedor de la normativa i de les condicions de participació acceptant-les mitjançant la signatura d’aquest document

   Sí         No

  Durant l'activitat sóc coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions i autoritzo expressament les entitats col·laboradores (Viu Lleure i Ajuntament d'Altafulla) perquè en facin ús per a la seva difusió, transformació i reproducció.

   Sí         No