Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

SOL·LICITUT D'INSCRIPCIÓ
🟢Casal d'estiu La Nou de Gaià 2022

  Aquest Estiu Gaia ve amb moltes ganes de gaudir amb tots els amics i amigues de La Nou de Gaià, amb mil i una aventures 🏐🪁🎭🎨🎼 Jocs, dinàmiques, excursions, manualitats, esports no competitius, jocs d'aigua, gestió emocional, activitats d'arts escèniques, musicals i plàstiques. 🍐🍎🍉🍌 Fomentant els hàbits saludables, per una vida equilibrada tant fisic com mentalment. Activitat cofinançada complint els criteris de la resolució IFE/3877/2021 del Departament d'igualtats i feminismes de la Generalitat de Catalunya. . 📌LLoc del Casal: Escola Les Codinetes. ⚠️REUNIO PER A LES FAMILIES: DIA 11 DE MAIG A LES 17H. A LA SALA GRAN DE LA 1RA PLANTA DEL CASTELL ( AL COSTAT DE LA BIBLIOTECA)

  ⏰Del 27 de Juny al 29 de Juliol. De 9 a 13h. Amb servei d'acollida de 8 a 9h i menjador de carmanyola de 13 a 15h.

  ⚠️Per infants i joves de p3 a 2on de la ESO. 💶 Descompte 15€ per empadronats i alumnes de Les Codinetes, als 20 primers inscrits/es.⚠️ Si la inscripció es queda enviant informació, prova d'enviar únicament les dades, sense documentació ( més tard rebrás un mail amb un link on podràs adjuntar-la)

  Assistent

  (dd/mm/aaaa)

  Tutor

  Altre tutor (no és obligatori)

  Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats complementàries que es realitzaran, incloent les sortides del municipi. Es declara coneixedor de la normativa i de les condicions de participació acceptant-les mitjançant la signatura d’aquest document

   Sí         No

  Durant el casal sóc coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions de les activitats i autoritzo expressament les persones organitzadores del casal (Associació Educativa Viu Lleure i Ajuntament de La Nou de Gaià perquè en facin ús per a la seva difusió, transformació i reproducció.

   Sí         No