Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

SOL路LICITUT D'INSCRIPCI脫
Casal d'estiu Creixell 2022

  Aquest Estiu Gaia ve amb moltes ganes de gaudir amb tots els amics i amigues de Creixell, amb mil i una aventures a la natura! 馃彁馃獊馃幁馃帹馃幖 Jocs, din脿miques, excursions, manualitats, esports no competitius, sortides a la platja, gesti贸 emocional, activitats d'arts esc猫niques, m霉sicals i pl脿stiques. 馃崘馃崕馃崏馃崒 Fomentant els h脿bits saludables, per una vida equilibrada tant fisic com mentalment. Activitat cofinan莽ada complint els criteris de la resoluci贸 IFE/3877/2021 del Departament d'igualtats i feminismes de la Generalitat de Catalunya. Subvenci贸 per a fam铆lies monoparentals + info a l'ajuntament de Creixell 馃搶LLoc del Casal: Escola Les Eres.

  鈴癉el 27 de Juny al 5 d'agost. Amb servei d'acollida de 8 a 9h i menjador de carmanyola de 13 a 15h.

  鈿狅笍Per infants i joves de p3 a 2on de la E.S.O.鈿狅笍 Si la inscripci贸 es queda enviant informaci贸, prova d'enviar 煤nicament les dades, sense documentaci贸 ( m茅s tard rebr谩s un mail amb un link on podr脿s adjuntar-la)

  Assistent

  (dd/mm/aaaa)

  Tutor

  Altre tutor (no 茅s obligatori)

  Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats complement脿ries que es realitzaran, incloent les sortides del municipi. Es declara coneixedor de la normativa i de les condicions de participaci贸 acceptant-les mitjan莽ant la signatura d鈥檃quest document

   S铆         No

  Durant l'activitat s贸c coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions i autoritzo expressament les entitats col路laboradores (Viu Lleure i Ajuntament de Creixell i Escola Les Eres) perqu猫 en facin 煤s per a la seva difusi贸, transformaci贸 i reproducci贸.

   S铆         No