Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

SOL路LICITUT D'INSCRIPCI脫
馃煝Activitats infantils d'estiu Torredembarra 2022

  Activitas de lleure educatiu per infants.馃彁馃獊馃幁馃帹馃幖 Amb sortides al territori, piscina, jocs d'aigua, manualitats, sortida amb trenet, activitats esportives, de defensa personal, de reconeixement de l'entorn i moltes m茅s activitats. 馃崘馃崕馃崏馃崒 Fomentant els h脿bits saludables, per una vida equilibrada tant fisic com mentalment.馃搶 Lloc: Casal Municipal de Torredembarra. 鈿狅笍Activitat organtizada per l'Ajuntament de Torredembarra i el Departament de Joventut i infancia.

  鈴癉el 27 de juny al 5 d'agost. De 9 a 13h. Amb servei d'acollida de 8 a 9h i de 13 a 14h.

  Per infants de 3 a 12 anys. Places limitades. (Prioritat empadronats a Torredembarra) 鈿狅笍 Si la inscripci贸 es queda enviant informaci贸, prova d'enviar 煤nicament les dades, sense documentaci贸 ( m茅s tard rebr谩s un mail amb un link on podr脿s adjuntar-la)

  Assistent

  (dd/mm/aaaa)

  Tutor

  Altre tutor (no 茅s obligatori)

  Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats complement脿ries que es realitzaran, incloent les sortides del municipi. Es declara coneixedor de la normativa i de les condicions de participaci贸 acceptant-les mitjan莽ant la signatura d鈥檃quest document

   S铆         No

  Durant el casal s贸c coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions de les activitats i autoritzo expressament les persones organitzadores del casal (Associaci贸 Educativa Viu Lleure i Ajuntament de Torredembarra perqu猫 en facin 煤s per a la seva difusi贸, transformaci贸 i reproducci贸.

   S铆         No