Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

SOL·LICITUT D'INSCRIPCIÓ
🔎Casal Setmana Santa Creixell

  Gaia Super Agent Secret@, "La Pascua perduda".⭕ INCRIPCIONS GRATÜITES I PLACES LIMITADES⭕.Un espai educatiu ple de missions i jocs, per aprendre i divertir-se. Amb activitats com manualitats, excursions, dinàmiques, jocs i esports. Un espai per sociabilitzar i coneixer més infants i desenvolupar les capacitats socials. Per infants de 3 a 12 anys ( de P3 a 6é). Activitat cofinançada complint els criteris de la resolució IFE/3877/2021 del Departament d'igualtats i feminismes de la Generalitat de Catalunya. 📌Lloc on es durà a terme: Escola Les Eres. 🔮Recorda que pots adjuntar la documentació en un altre moment si ara no la tens a má.

  3/4/5 i 6 D'abril.⏰De 10 a 13h.

  Per infants de 3 a 12 anys ( de p3 a 6é). Places limitades.

  Assistent

  (dd/mm/aaaa)

  Tutor

  Altre tutor (no és obligatori)

  Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats complementàries que es realitzaran, incloent les sortides del municipi. Es declara coneixedor de la normativa i de les condicions de participació acceptant-les mitjançant la signatura d’aquest document

   Sí         No

  Durant l'activitat sóc coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions i autoritzo expressament les entitats col·laboradores (Viu Lleure i Ajuntament de Creixell) perquè en facin ús per a la seva difusió, transformació i reproducció.

   Sí         No